Catering Aro Palace

Catering “ARO-PALACE ” este lider în domeniul serviciilor de catering pe piaţa braşoveană. Cu o experienţă de peste 70 de ani în domeniu, echipa noastră de  specialişti,  bucătari şi cofetari, medaliaţi la concursurile naţionale şi internaţionale în domeniu, garantează  calitatea produselor şi serviciilor oferite clienţilor noştri, mâncare excepţională, creativitate, flexibilitate şi prezentare la standarde înalte.

De-a lungul timpului, am deservit mii de evenimente de toate dimensiunile reuşind recordul de a servi la masa chiar şi un numar de peste 1000 de invitaţi.

Spaţiile de pregătire a mâncării sunt utilate la standarde europene. Gama de servicii oferite de noi acoperă pe de-a-ntregul cerinţele dumneavoastră: catering pentru gradiniţe, scoli (after school), catering pentru evenimente, pentru corporate, mese de afaceri, nunti, botezuri, aniversări, spitale si cămine de bătrâni.

 

Bucătăria “Aro-Palace” are reţete speciale pentru a da savoare tuturor evenimentelor. Creativitatea, bunul gust, măiestria şi preparatele alese sunt ingredientelele cu adevarat speciale.

 

Preparatele noastre culinare păstrează caracteristicile de bază ale bucătăriei clasice românesti, dar şi pe cele ale bucătariei internaţionale cu care lucrăm.

Totodată, vă punem la dispoziţie o întreagă gamă de preparate de post, de preparate pentru lacto – vegetarieni şi pentru cei ce au nevoie de dietă.

Prioritatile Catering “Aro-Palace” sunt:

  • Punctualitate şi servicii profesionale;
  • Permanenta pregătire a personalului în arta servirii;
  • Plierea pe nevoile clientului.

Lasati-va grijile deoparte şi bucurati-va de eveniment!
Noi lucram pentru Dumneavoastra!